Skip to main content

RUILEN & RETOURNEREN

Mocht het door jou bestelde artikel niet aan de verwachting voldoen dan mag je het artikel altijd retourneren of omruilen binnen 14 dagen na factuurdatum.

RETOURNEREN:

Stuur het ongedragen artikel in de originele verpakking en met alle kaartjes er aan, naar onderstaand adres of kom langs in onze winkel. Voeg bij de retourzending altijd een kopie van de factuur met daarop jouw IBAN gegevens. Wij bewaren namelijk geen betaalgegevens van onze klanten. Kosten van de retourzending zijn ALTIJD voor Uw rekening.

Bia Design
Hoogstraat 101B
3111 HD Schiedam

Wij  controleren het artikel na ontvangst en gaan bij goedkeuring over tot het terugstorten van jouw aankoopbedrag (exclusief eventuele verzendkosten) op jouw bank-/girorekening. Ook als je het artikel in de winkel terugbrengt, betalen wij via de bank/giro uit. Dus geen contante uitbetaling in de winkel. Het terugstorten is maximaal 7 dagen na ontvangst van de retourzending.

RUILEN:

Elk door jou bestelde artikel via Bia Design mag in de winkel geruild worden.
Neem het artikel mee naar de winkel, overhandig het met een kopie van de factuur en wij helpen je verder met de ruiling.

Online ruilen kan alleen door het artikel retour te sturen en een nieuw exemplaar te bestellen. Het retour gestuurde artikel wordt volgens de hierboven beschreven retoursprocedure behandeld en afgehandeld.