Skip to main content

VERZENDING

Wij verzenden al onze bestellingen via PostNL.

LEVERTIJD

Bestellingen moeten binnen 2-5 werkdagen arriveren nadat de betaling is ontvangen van de kopende partij. Bia Design is niet aansprakelijk voor enige uitloop van de leveringstijd. De leveringstijd kan afwijken. Dit is afhankelijk van de bestemming en/of tijdstip van betaling. Bia Design is niet aansprakelijk voor vertraging van een bestelling. Op het moment dat Bia Design de bestelling overdraagt aan PostNL zijn zij verantwoordelijk voor verdere afhandeling van de bestelling. Na dit moment heeft Bia Design geen controle meer over de bestelling. De kopende partij accepteert het risico dat hieraan verbonden is m.b.t. eventuele vertragingen.

BEZORGPOGINGEN

  • De bezorger van PostNL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Wanneer je de bestelling niet aan kunt nemen, ontvang je een notificatie.
  • Met deze notificatie kun je op de website van PostNL een nieuwe bezorgafspraak inplannen, de bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een afhaalpunt laten afleveren. Let op, dit dien je te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
  • Mocht je geen gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt jouw bestelling de volgende bezorg dag weer aangeboden. Mocht je dan opnieuw de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, wordt de bestelling naar een afhaalpunt gebracht waar je het gedurende 3 weken af kunt halen voordat het weer retour wordt gestuurd naar Bia Design.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING AFGELEVERD?

Bestellingen die voor 16.00 uur worden gedaan worden nog diezelfde dag aangeboden bij PostNL. Bestellingen die op een zaterdag en zondag worden geplaatst worden de maandag daarop aangeboden.

PostNL hanteert de volgende bezorgdagen voor de 1e en 2e pakketbezorgingen.

Bezorgdagen PostNL
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
1e pakketbezorging x x
2e pakketbezorging x x

Let op: 1e pakketbezorgingen zijn NOOIT op maandag, 2e pakketbezorgingen NOOIT op dinsdag. Op zondag worden er ook NOOIT pakketten bezorgd.